Medlemskap

Välkommen som medlem i Kolmårdens Tennisklubb! Förutom att stödja klubben så ger ett medlemskap fördelar som rösträtt på årsmötet, lägre priser vid bokning av tennisbanor.

Så här blir du medlem 2019

Betalningen kan göras på följande 2 sätt:

Betala via bankgironummer: 5780-8891

* Skriv att avgiften avser medlemsavgift, namn, mobilnr på betalaren samt e-postadress

* Ange belopp (junior 200 kr, senior 350 kr eller familj 600 kr)

* Maila därefter till  medlem[at]kolmardenstk[dot]se  och bekräfta att du betalat in avgiften. Om du betalat in familjemedlemssavgift ber vi dig även maila samtliga uppgifter på samtliga personer i ditt hushåll som avgiften avser.

Betala via Swish nummer: 123 633 4593

* Skriv att avgiften avser medlemsavgift.

* Ange belopp (junior 200 kr, senior 350 kr eller familj 600 kr)

Så här förnyar du ditt medlemskap

Självklart vill vi att du betalar så snart som möjligt efter 1 januari och glöm inte att skicka ett mail för att bekräfta medlemsskapet. Mailet skickar du till  medlem[at]kolmardenstk[dot]se .

Copyright © 2010 Kolmårdens Tennisklubb | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker