Medlemskap

Välkommen som medlem i Kolmårdens Tennisklubb! Förutom att stödja klubben så ger ett medlemskap fördelar som rösträtt på årsmötet, lägre priser vid bokning av tennisbanor.

Du är junior till och med det år som du fyller 18 år

Senior från och med det år som du fyller 19 år

Ni kan även ha familjemedlemskap, då ska man vara skriven på samma adress.

Så här blir du medlem 2020

Betalningen kan göras på följande 2 sätt:

Betala via Swish nummer: 123 633 4593

* Skriv att avgiften avser medlemsavgift.

*Ange belopp (junior 200 kr, senior 350 kr, familj 600 kr eller stödmedlem 100kr)

* Registrera dig sedan via vårt medlemsformulär . För familjemedlemsskap ska alla familjemedlemmars namn registreras. Detta formulär genererar ett mail till medlemsansvarig som håller ordning på medlemsregistret.

Betala via bankgironummer: 5780-8891

* Skriv att avgiften avser medlemsavgift, namn och adress

* Ange belopp (junior 200 kr, senior 350 kr, familj 600 kr eller stödmedlem 100kr)

Copyright © 2010 Kolmårdens Tennisklubb | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker